Головна » Архів матеріалів
Карты Visa и Master перестали проводить операции клиентов Ба…

Украинские интернет-форумы запестрели жалобами на новые подходы мошенников — злоумышленники, используя различные сценарии для «развода», вынуждают жертв буквально своими руками отдавать им деньги с банковских карточек. Для этого преступники применяют психологические приемы, которые профессионалы называют «элементами социального инжиниринга».

... Читати далі »

Переглядів: 530 | Додав: admin | Дата: 14.01.2015

  Банкиры предложили не возвращать украинцам 25% суммы депозита в случае банкротства - Деньги, финансовые новости на 1+1 - ТСН.uaКак только курс гривны начал отрываться от привычной отметки в 8 гривен за доллар, Национальный банк Украины начал предпринимать меры, направленные якобы на стабилизацию валютного рынка.

Так, из-под пера Правления НБУ вышли два постановления — № 328 от 30 мая и №540 от 29 августа этого года, существенно ограничивающие право граждан на снятие валюты с банковских счетов и депозитов в пределах суммы, эквивалентной пятнадцати тысяч гривен в день. Руководствуясь этим, даже порядочные банкиры, ж ... Читати далі »

Переглядів: 566 | Додав: admin | Дата: 14.01.2015

Узаконить самострой в этом году можно совершенно бесплатно Я Киев - сайт города КиеваВерховная Рада приняла решение о продлении «строительной амнистии»

 Народные депутаты на заседании 13 января приняли за основу и в целом законопроект № 1059 относительно приема в эксплуатацию объектов, построенных без разрешения на выполнение строительных работ.

Переглядів: 473 | Додав: admin | Дата: 14.01.2015

Ілюстрація www.sxc.hu

 

Вода, газ, електроенергія, центральне опалення — без цих послуг українцеві складно уявити своє життя. І тим більше дивно, що так мало людей запитують, на яких підставах вони ці послуги отримують, якими є їхні права й обов'язки як споживачів.

Нормативне регулювання

Почнемо з нормативного регулювання. Питання, пов'язані з наданням житлово-комунальних послуг населенню, регулюються низкою законів і ще більшою кільк ... Читати далі »

Переглядів: 547 | Додав: admin | Дата: 15.12.2014

Президент підписав Закон № 1709-VII «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо деяких питань спадкування)».

 

Закон спрощує процедуру оформлення спадщини і реєстрації прав громадян на успадковане ними нерухоме майно, насамперед на селі. Тепер мешканці сільських населених пунктів зможуть оформити необхідні документи за місцем проживання. Це не лише робить відповідні послуги більш доступними для спадкоємців, а й зменшить часові та грошові витрати на їх оформлення.

 

Коментуючи підписаний ... Читати далі »

Переглядів: 407 | Додав: admin | Дата: 25.11.2014

  Розлучення — річ тонка і копітка. Це лише у мусульманських країнах чоловікові достатньо тричі сказати при свідках "розлучаюся", і на цьому шлюб припиняється (так званий талах). В Україні розірвати шлюб набагато складніше. Адже офіційне розлучення вимагає і офіційного оформлення відповідних документів. Здається, всім відомо, що, відповідно до Сімейного кодексу (ст. 105 "Припинення шлюбу внаслідок його розірвання"), шлюб може бути розірваний органами державної реєстрації актів цивільного стану або в судовому порядку.

РАЦС одружив, ... Читати далі »

Переглядів: 731 | Додав: admin | Дата: 31.10.2014

« 1 2 3 »
КОНТАКТИ
М.ЗАПОРІЖЖЯ




066-479-08-02, 067-243-64-53 juris-consult@mail.ua
КАРТА ЗАПОРІЖЖЯ
sample map